Προσφορές Απο το e-Shop:

Πώς νά ράψω τό κουμπί μου

Συχνό φαινόμενο γιά όλους μας.Κόπηκε τό κουμπί.
Και τώρα τί???

στην κατηγορία: Πώς να

αλλάξω τό τρούκ κουμπί από τό τζήν μου

Σέ ένα τζήν ασκούντε πιέσεις λόγω τής καθημερινής καί έντονης χρήσης του.Καί ξαφνικά...φέυγει τό κουμπί.Καί τώρα?

στην κατηγορία: Πώς να

καθαρίσετε την πλάκα του ατμοσίδερου

Βασικό σημείο στη συντήρηση όλων των ηλεκτρικών συσκευών είναι η καθαριότητά τους. Όταν τις φροντίζεις σωστά, τις κρατάς περισσότερα χρόνια, μειώνοντας έτσι τα έξοδά σου, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό. Το ατμοσίδερο είναι μια από τις συσκευές που χρειάζονται ιδιαίτερη αλλά όχι δύσκολη φροντίδα. Ως βασική αρχή, κράτα στο μυαλό ότι πρέπει να προσέχεις πάντα η βάση να είναι καθαρή από υπολείμματα και λεκέδες ενώ οι αγωγοί ατμού να είναι πάντα ανοιχτοί.

στην κατηγορία: Πώς να

Επίδειξη μόδας απο τα καταστήματα του Πειραιά, Παρασκευή 17 Μαϊου 2013

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει, για την τόνωση της τοπικής αγοράς του Πειραιά και την προβολή της πόλης μας, διοργανώνει μεγάλο FASHIOΝ SHOW 2013 (επίδειξη μόδας), την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στις 8.00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με τη συμμετοχή των πειραϊκών επιχειρήσεων, μουσική από επώνυμους DJ και πολλές εκπλήξεις. 

στην κατηγορία: Νέα καί Ανακοινώσεις

@kounias

  ψωνίστε καί κερδίστε

στην κατηγορία: Νέα καί Ανακοινώσεις

Κατηγορίες Άρθρων

Αρχείο Άρθρων

Άρθρα

    • Επίδειξη μόδας απο τα καταστήματα του Πειραιά, Παρασκευή 17 Μαϊου 2013
    • Επίδειξη μόδας απο τα καταστήματα του Πειραιά, Παρασκευή 17 Μαϊου 2013Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει, για την τόνωση της τοπικής αγοράς του Πειραιά και την προβολή της πόλης μας, διοργανώνει μεγάλο FASHIOΝ SHOW 2013 (επίδειξη μόδας), την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στις 8.00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με τη συμμετοχή των πειραϊκών επιχειρήσεων, μουσική από επώνυμους DJ και πολλές εκπλήξεις. 
    • καθαρίσετε την πλάκα του ατμοσίδερου
    • καθαρίσετε την πλάκα του ατμοσίδερουΒασικό σημείο στη συντήρηση όλων των ηλεκτρικών συσκευών είναι η καθαριότητά τους. Όταν τις φροντίζεις σωστά, τις κρατάς περισσότερα χρόνια, μειώνοντας έτσι τα έξοδά σου, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό. Το ατμοσίδερο είναι μια από τις συσκευές που χρειάζονται ιδιαίτερη αλλά όχι δύσκολη φροντίδα. Ως βασική αρχή, κράτα στο μυαλό ότι πρέπει να προσέχεις πάντα η βάση να είναι καθαρή από υπολείμματα και λεκέδες ενώ οι αγωγοί ατμού να είναι πάντα ανοιχτοί.

Βρείτε μας στο Facebook